disclaimer

Door deze website te bezoeken verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Er is de grootst mogelijke aandacht besteed aan de informatie en gegevens die zijn geplaatst op deze site. Desondanks is het mogelijk dat er onverhoopt onjuistheden en onvolkomenheden voorkomen.

Er is geen garantie dat deze internetsite foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Het gebruiken van gegevens en informatie van deze site geschiedt geheel voor risico van de gebruiker. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden, of schade als gevolg van of in verband met het gebruiken, het afgaan op of verspreiden van de gegevens en informatie.

Deze website bevat links of verwijzingen naar websites van derden. Omdat deze site geen invloed heeft op [de inhoud van] die websites, kan er niet worden ingestaan voor de juistheid of volledigheid van de gepresenteerde informatie op die websites.

Daarnaast wordt op deze site de mogelijkheid geboden tot het boeken van vliegtickets, hotels en huurauto’s. Bij gebruikmaking van deze services gaat de bezoeker een overeenkomst aan met de betreffende partij, welke verantwoordelijk is voor alle aspecten van de service.